Maatschappelijk actief als bestuursvoorzitter van PodiumBloos, broedplaats voor de Podiumkunsten in Breda, vice-voorz. Raad van Toezicht van Nieuwe Nobelaer, het culturele hart van Etten-Leur en als      adviseur/commissielid Nutsvolksuniversiteit Breda


www.volksuniversiteit.nl/breda

www.podiumbloos.nl

www.nieuwenobelaer.nl

 

privé accounts

www.facebook.com/motell.rijnen
twitter.com/#!/motellrijnen
http://nl.linkedin.com/in/motellrijnen

https://www.motellrijnen.nl

https://www.facebook.com/MotellRijnenAuteur/

 

e-mail

motell.rijnen@planet.nl

motell.rijnen@gmail.com

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van Schendel
een jaar geleden

Hallo ex-collega's of beter: vrienden,

ik heb vorige week een uitgebreid onderzoek gehad bij het Erasmus ziekenhuis. Bapke, Lonneke en Luuk adviseerden mij om naar dit ziekenhuis te gaan om nou eens goed te laten uitzoeken wat er niet in orde is met mijn hersenen. Vooral mijn kinderen als Corry bemerkten met regelmaat dat ik niet op de juiste manier reageerde op "geestelijke prikkels" die ik ontving.
Het onderzoek bij Erasmus duurde 2 dagen waarbij Corry en een van mijn kinderen mij vergezelden en af en toe een rol van betekenis hadden.
De uitslag van het onderzoek liet niet lang op zich wachten. Ik heb te kampen met een zogenaamde n.a.h.of, in gewoon Nederlands, een "niet aangeboren hersenbeschadiging".
Op onze vraag op welke wijze zo'n kwaal aangepakt kan worden was de neuroloog niet positief. Dit werd bevestigd door de psychologen die bij het onderzoek betrokken waren.
Hoe we nu verder gaan is nog volledig onduidelijk.
Een van mijn vrienden, een psycholoog die vlakbij mij woont, fungeert vaak als klankbord en adviseur. Bovendien zijn er heel veel mensen die ik kan inschakelen als chauffeur. Uiteraard heeft onze huisarts, een "oude vriendin van Lonneke" mij enige tijd geleden een rijverbod opgelegd. Autorijden deed ik voor dat dit bericht door haar werd verstrekt toch al niet meer. IK vond het zelf ook niet meer verantwoord.

Marijke Timmermans
2 jaar geleden

je hebt een goede website gemaakt. Daagt uit om te lezen en mogelijk contact te maken. Succes verder en een fijne 10 boeken dag in Hoorn.